Om företaget

Om oss

I vår verksamhet handlar allt om säkerhet, som på många sätt är fundamental. Genom att fokusera på lösningar som är anpassade till dig som individ med särskilda, unika behov, har vi lyckats skapa en stadig tillväxt i vår firma och dessutom lönsamhet på marknaden. Tillsammans med våra kunder och rikstäckande branschorganisationer förbättrar vi  hela tiden säkerheten i ett samhälle där riskerna ständigt ökar och är i förändring, något som ställer allt större krav på oss inom säkerhetsbranschen.

Heltäckande säkerhetslösningar

Up- to- dateteknik och manuell bevakning binds ihop till övergripande helhetslösningar där var detalj och person ska uppfylla krav på kvalitet och kompetens för att skapa trygghet och mervärde. Våra kompetenta väktare är utbildade enligt lokalt förekommande myndighetskrav och har kvalifikationer som krävs för respektive uppdrag, och mer därtill. Vi erbjuder bevakningstjänster och larmcentralstjänster till såväl företag som privatpersoner. Trots att det idag finns många som kan erbjuda olika typer av säkerhetslösningar, är vi en av de få bolag som har som mål är att ger dig som kund trygghet i vardagen genom en kombination av våra värden: kompetens, kvalitet, teknik, flexibilitet samt personlig service med dig i fokus.

Litet eller stort uppdrag? – inga problem

Det finns inga uppdrag som är för små eller för stora för oss. Nedan kan ni se en lista på några av våra kunder som vi har hjälpt genom åren med larm och bevakningstjänster.

Ikea

Newfoundland group

Hardstyle.se

IBM Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *